Jubileumsprodukter

DNTs jubileumsgenser, Devold "Svalbard".
DNTs jubileumsgenser, Devold "Svalbard". Foto: Frode Sandbech, Devold


​​​​​
​​​​​​​DNTs jubileumsprodukter

I anledning DNTs 150-årsjubileum utviklet vi sammen med våre partnere Bergans, Devold og Viking en rekke jubileumsvarer.

Jubileumssamlingen bestod blant annet av sekker, fjellsko, tøfler, sokker, hals, ullundertøy og en tykk ullgenser, i tillegg til luene som finnes fra før.

Enkelte av jubileumsproduktene er fremdeles tilgjengelige i vår nettbutikk:


​​​​​​​

Jubileumstrøye, Devold "Signature" herre.
Jubileumstrøye, Devold "Signature" herre. Foto: Frode Sandbech, Devold
DNTs jubileumsbok "Kunsten å vandre".
DNTs jubileumsbok "Kunsten å vandre". Foto: DNT

Jubileumsbok

I forbindelse med jubileet ga vi ut boka "Kunsten å vandre". Boka gir deg tolv ukjente turperler i Norge, og inspirerer til et eventyrlig friluftsliv. Her møter du også seks personer som forteller om hvorfor de vandrer utenfor allfarvei, i skogen og på fjellet.

Det fins over en million røde T-er. I "Kunsten å vandre" kan du lese om nye turmål, nyte vakre bilder og drømme deg bort til steder du ikke visste du ville dra til. Dette er en bok du kan hygge deg med foran peisen og en flott gave til alle som er glad i å gå på tur.

​​​​​​​DNTs minnemynt

Motivet kan sees som et kompass i bruk og illustrerer både muligheter og hjelpemidler for aktiv deltakelse i friluftslivet – et symbol på DNTs arbeid med å tilrettelegge for naturopplevelser.

Kongeportrettet på forsiden av mynten er utformet av formgiver ved Det Norske Myntverket, Ingrid Austlid Rise. Jubileumsmotivet «Kart og Kompass» er utformet av billedkunstner Martine Linge.

Minnemynten utgis av Norges bank og går i sirkulasjon som vanlig 20-kroning 19. januar 2018. Det kommer 1000 mynter i gaveeske med sertifikat.
DNTs minnemynt i gaveeske.
DNTs minnemynt i gaveeske. Foto: DNT
Sko, Viking Footwear "Classic150".
Sko, Viking Footwear "Classic150". Foto: Viking Footwear​​​​​​​Fjellskoen "Classic150"

Classic 150 er en hyllest til den norske friluftskulturen, og den er konstruert for å eldes med stil. Dette er en premiumstøvel som gir meget god støtte og komfort på lange turer med tung sekk.

Finn skoen i Vikings nettbutikk.
Se flere av våre jubileumsprodukter:

Skrevet av Oda Lundekvam By 12. februar 2018